Friday, 23 December 2011

AKU DAH MULA MERASAI KELAINAN


hhhmmmpp .. okey , dah 2 hari nie ak rase mcm laen sngat .. x thu laa knape dngan perasaan ak nie..
kalau kowg tengok pic kad atas too pon , msti kowg dah tahu .. tpy x break pon keyh .. just ak rase kelainan dari sebelum nie .. die berubah sngat .. tpy ak x boley nak ckp .. nnti die msti ckp ak yg berubah . mane ade org dpt terime kalau se2org too ckp kite nie dah berubah.. tydak se2kali .. hmpp .. yelaa ak kan BF ..so ape-2 pon ak yg kene mngalah .. bia x de sape yg paham perasaan ak nie ..asal kan die HAPPY , n insayallah ak akan jge perasaan die seorg ..
skunk bile ajak jumpe payah sngat .. die asyik nak tnggu ak je .. tpy die x thu pulak yg ak kad sini pon mnungu pangilan dry die .. hmp .. asal ak x kol . mule laa nak tengking n memarah ak .. YEA SAYANG .. ak kan BF .. so semue ak yg kene buat .. hmpp .. syg boley je ngadu kad FAceBoOk too .. yea .. bukan kew ak pernah ckp kad ko sebelum n sewaktu couple , yang ak nie pemalu sngat .. hmmp .. okey ak dah boley terime ko kutuk ak kad FB too .. walaupun ko x sebut name ak .. mmg ak terase sbb ak seorg je BF ko . x de sape lagy kan .. n dah tentu2 text too ditujukan kew ak . hmp yea syg . aku nie mmg x gune bgy ko . hmp ak dah ckp ak nie laen dry lelaki2 laen . ak x sematang dowg yg kad luar sane . tpy ak x nak jdy org laen .. sudah cukup laa ak jdy diri ak sendry . hmp .. lagy satu kalau time kol laen sngat . yea ak je yg kene ckp .. sebab ak kan BF .. so ak lah kene ckp . hmp , bile ak x ckp mule laa nak marah kad ak . hmp .. salah kw kalau GF jugak ckp same . knape perlu tungu BF yg mule kan dulu ..ooh yea lupe ak kan BF .. BANGANG betul ak nie .. smalam kite gaduh .. tpy ak x ikut kan emosi n ak kol ko n cube pujuk ko kan ~ alhadulillah dah settle .. tpy x lame . malam nie gaduh lagy . hmp ... kad bende nie je lah yg ak bole luahkan perasaan ak . x de sape kod y boley paham ak skunk nie .. okey laa .. ak mengantok pulak . esok keje . hmp keyh bye PEMBACA YANG SETIA ..

1 comment:

  1. Minta maaf atas kesilapan yang saya pernah lukakan hati awak . Tapi tak tahu knpa sejak kita mula berpisah hati ni slalu merindui awak . Mcam2 cara saya cuba tapi , hmp . moment kita bnyak sangat . Tapi sya slalu berharap yang awak akan dapat peganti yang jauh lebih baik dari sya . Mungkin awak tak perasan slame ni dalam diam sYa stalker dan teringat kenangan kita . sokay lah ,, saja singgah sbab nk bce yg old post punya :')

    ReplyDelete